Orosz mézmasszázs

Az orosz mézmasszázs fantasztikusan oldja a feszültséget, méregteleníti a szervezetet. A méz gyógyító erejét hasznosító módszer hatásában a köpölyözésre hasonlít, ám annál nagyobb élmény. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében, lazítja az izmokat, javítja a vérkeringést. A mézmasszázs segít szabályozni a testben az energiaáramlást és visszaállítani az egészséges egyensúlyt, emellett immunerősítő hatása is van.

A 30 perces masszázs során először a mézet felviszem a bőrre, majd a kezeimet megemelve az anyag szívó-tapadó hatásának köszönhetően erőteljes vákuumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, kitágulnak a bőr pórusai, így a mézben található vitaminok, ásványi anyagok könnyen beszívódnak. Az értékes tápanyagok a mélyebb rétegekbe is bejutva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat.

A méz eltávolítása után még jön az átmasszírozás. A több tucat gyógynövényt tartalmazó lóbalzsammal nyugtatom a kezelt területet, végezetül masszázskrémmel táplálom a bőrt. Egy ilyen masszázs után a bőr látványosan kisimul, és selymesen puhává válik, miközben izmaidból elszáll a feszültség.