Relaxáló hátmasszázs

A relaxáló aromaterápiás hátmasszázst azoknak ajánlom, akik a mindennapi stressz és feszültség hatásait szeretnék megszüntetni. Azonban ez a masszázs nemcsak ezeket a tüneteket csökkenti, de kiváló segítséget nyújt a negatív kedélyállapot elűzésére is. Mivel jó hatással van az idegrendszerre, képes csökkenteni a vérnyomást, enyhíti az izomfájdalmakat, ellazítja a feszült izmokat, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését, ezáltal az immunrendszert is. Energiával látja el a testet, valamint harmóniába hozza a test és a lélek működését.

A fél órás masszázs ritmusa lassabb, erőssége finomabb a frissítő masszázsokhoz képest. Így segíti elő, hogy a kezelés folyamán a felhasznált anyagok lélekre gyakorolt hatása a leginkább érvényesüljön. Minden alkalommal a te hangulatod, állapotod és igényeid szerint választjuk ki az illóolajokat, melyek még órákon keresztül hatnak rád.

Válaszd ezt a masszázst, ha a felsorolt problémák valamelyike felmerül: betegségmegelőzés, stressz, félelem, szorongás, izom-, ízületi és reumatikus fájdalmak, immunerősítés, energiahiányos állapot, betegség utáni lábadozás, valamint álmatlanság, alvászavarok esetén.